GITAAR WRAPPEN

geef je gitaar een nieuwe look

 

Soms wil je gewoon iets anders met je gitaar. Om welke reden dan ook. Gewoon om op te vallen of om iets te promoten. Misschien die fijn spelende maar wat suffige gitaar een stoer vintage uiterlijk geven. Bedenk het maar.

Wij vinden het leuk om dat voor je te doen. We maken een top ontwerp en zorgen ervoor dat jouw gitaarbody een nieuw jasje krijgt dat perfect past. De folie die we gebruiken tast je gitaar niet aan en is ook weer te verwijderen. 1-Zijdig maar eventueel ook 2-zijdig is mogelijk. Glans of mat afgewerkt. Informeer naar de mogelijkheden.

Mondharmonica wrapping

Maar we wrappen ook mondharmonica’s. Om precies te zijn de deksels. Om je eigen touch aan jouw bluesharp te geven. Je logo of naam verwerk in een mooie achtergrond. Ook kunnen we bijvoorbeeld de toonsoort op een leuke en duidelijke manier plaatsen waardoor je jouw mondharmonica’s makkelijker kunt onderscheiden. Geef of verkoop je mondharmonica’s aan je publiek voor merchandise? Laat ze dan eerste wrappen voor ludieke promotie van jou of je band.

De folie tast de mondharmonica niet aan en is ook weer makkelijk te verwijderen. Ook heeft het geen negatieve invloed op het speelgemak of toon.

tags:
guitarwrapping, gitaar 
wrappen, reskin your guitar, gitaarstickers, mondharmonica wrapping, custom bluesharp, custom harmonica, instrumenten wrappen