jjoH Creatieve Producties

jjoH is het creatieve bureau van Henk Schröer

Ik dus. Na ruim 20 jaar werkzaam te zijn geweest in de grafimedia branche bij een gerenommeerd bedrijf werd het tijd voor iets nieuws. Iets nieuws waar de creatieve geest weer meer ruimte kon krijgen. Waar aandacht voor mensen en interesse in bedrijven helemaal centraal kon komen te staan.

jjoH bestaat sinds 2008. Alle ontwerpen en digitale bestanden worden in eigen huis gemaakt. Ook de meeste websites. Tegenwoordig vaak in WordPress. Alleen een ontwerp of concept laten maken kan natuurlijk ook. Dan kan de site gebouwd worden met een ander programma of systeem. Ik werk samen met verschillende bedrijven voor het vervaardigen van de grafische producten. Drukwerk, autobelettering, spandoeken etc. Een netwerk met andere zelfstandige professionals zorgt ervoor dat jjoH niet voor één gat te vangen is. Maar wel one-stop-shopping. Dat is wel zo makkelijk.

Op basis van persoonlijke gesprekken ontstaat er een band met jou en gevoel voor het product of dienst. De basis voor de vertaling naar het creatieve idee.

 

jjoH – reclamebureau in Zeeland (NB), bij Uden, Veghel, Schaijk en Oss