promotiemateriaal voor muzikanten en bands

ook voor muziekdocenten, muziekscholen en muziekliefhebbers

jjoH werkt graag voor muzikanten, bands, muziekdocenten en andere muziekliefhebbers en muziekprofessionals. We denken met je mee en weten wat belangrijk is.

  • Een website waarbij meteen duidelijk is waar jij of jouw band voor staat. Wat jij als muziekdocent of muziekschool te bieden hebt? De juiste uitstraling en een goede indeling om jouw muziek en activiteiten optimaal te presenteren.
  • Of ben je een singer/songwriter en wil je je act aankleden zonder al teveel gesjouw (want dat moet je al genoeg)? Denk dan eens aan zo’n handige roll-up banner. Makkelijk mee te nemen en hij staat in een mum van tijd.
  • Het logo van je band achter je op het podium middels een spandoek? Zodat niemand jullie naam meer vergeet en je act er professioneel uitziet.
  • Flyers, visitekaartjes of posters ter promotie van jezelf, een optreden, je band, je open dag of van wat dan ook. We maken een top ontwerp voor je! En als je nog geen logo hebt dan maken we die ook voor je. Dat vinden we leuk!
  • Drumvellen of plectrums met je eigen logo of afbeelding? Wij ontwerpen de opdruk of maken het juiste bestand en zorgen dat de drumvelsticker en plectrums netjes bij jou worden afgeleverd.
  • Guitar wrapping (reskin your guitar). Wil je je gitaar een ander uiterlijk geven? Een andere kleur, een vintage uitstraling, voorzien van reclame (bandnaam, bedrijfsnaam, huisstijl)? Wij maken een prachtig ontwerp voor je en wrappen je gitaar met hoogwaardige folie die strak als een tweede huid om je gitaar komt te zitten. Je gitaar wordt niet aangetast en de folie is ook weer goed te verwijderen.
  • Mondharmonica wrapping. Customize je harmonica. Een andere look, een mooi logo verwerkt in een achtergrond. Ook erg geschikt dus voor merchandise doeleinden. Alles kan. De deksels van de mondharmonica voorzien wij van wrapfolie met een mooi ontwerp dat wij graag voor je maken. Informeer naar de mogelijkheden voor jouw custom mondharmonica.