Home  /  Nieuwsbrief   /  Roll-up banners

Roll-up banners

Een roll-up banner is zo’n product waarmee je op een hele makkelijke manier net een beetje extra’s kunt brengen. Bijvoorbeeld:

  • Een presentatie? Laat je product of dienst zien op de banner
  • Mag je ergens optreden? Neem je banner mee voor extra promoti
  • Kleed je wacht- en ontvangstruimte aan met informatieve banners
  • Zeer geschikt als roomdivider of scherm er ongewenste doorgangen en lelijke hoeken mee af
  • Gebruik ze als wegwijzer bij een evenement

De banners zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en uitvoeringen. Van 60 tot wel 200 cm breed, 1-zijdig en 2-zijdig full colour bedrukt en al dan niet met lampje. Altijd compleet geleverd in een handige draagtas.

Een aantrekkelijk ontwerp bepaalt natuurlijk de werkelijke toegevoegde waarde van de banner. Dat ontwerp maken we heel graag voor je want dat doen we het liefst. Leuke dingen bedenken waar jij iets aan hebt!

mijn roll-up banner

Ik heb gisteren 1500 lp’s gekocht.

Doe normaal joh!

Ja, echt waar. Ze worden maandag geleverd. In een kast die ik er ook bij gekocht heb.

Tsjonge jonge… 

Banner LP's

Zoals gezegd kun je banners ook ergens anders voor gebruiken dan voor het opleuken van je presentatie. Zo heb ik er één laten maken om een lelijke kast in mijn kantoor af te schermen. Ik heb de banner voor de kast geplaatst en kan deze makkelijk verplaatsen wanneer ik er even bij moet. Het is erg stevig doek. Voor de opdruk van de banner heb ik foto’s gemaakt van de lp’s uit mijn verzameling en deze op ware grootte, digitaal, gemonteerd. De banner ziet er nu dus uit als een soortgelijke kast met lp’s die ik al had. Maar dan nu volledig gevuld 🙂

Er zijn een aantal mensen die, na het zien van een foto, nog steeds geloven dat ik de trotse eigenaar ben van 1500 extra lp’s…