Spandoeken en roll-up banners in Zeeland (NB)

SPANDOEKEN EN ROLL-UP BANNERS WORDEN HEEL VEEL GEBRUIKT

Je ziet ze op beurzen, tentoonstellingen en andere evenementen. Geschikt voor zowel buiten als binnen. Ook muzikanten en bands gebruiken ze vaak om hun naam te promoten. De spandoeken worden voorzien van ringen en bevestigingselastieken. Makkelijk op te hangen dus.

De roll-up banners kunnen eenvoudig meegenomen worden, opgerold in hun aluminium voet in een handige draagtas. We maken ze op verschillende formaten. Zowel 1- als 2-zijdig, fullcolour bedrukt. Eventueel met lampje.

Ook vlaggen en stoepborden zijn vormen van (buiten)reclame waar veel gebruik van gemaakt wordt. Echte blikvangers. Er zijn diverse uitvoeringen op de markt. De keuze is dus reuze en wij helpen om de juiste keuze te maken.

Voor al deze producten geldt: het juiste ontwerp zorgt voor de gewenste aandacht. En daar zijn we goed in. Het maken van dat juiste ontwerp.  Een goede combinatie van beeld en tekst. Uitdagend of vooral informatief? Of allebei? Buiten het maken van het ontwerp zorgen we natuurlijk ook dat het product gemaakt wordt en bij jou wordt afgeleverd.

Wil je meer aandacht voor je band, stichting, bedrijf, vereniging, happening of product? We maken graag een lekker groot ontwerp voor je. 

jjoH – spandoeken en roll-up banners in Zeeland (NB), vlakbij Uden, Veghel, Schaijk en Oss