WEBSITES

 ze zijn nog steeds erg belangrijk!

 

Op je eigen website geef je overzichtelijk en aantrekkelijk weer wat jij, als muzikant of band, de buitenwereld wilt vertellen. Zonder je te hoeven houden aan de regels of beperkingen van anderen.

Een website is ook veel minder vluchtig dan bijvoorbeeld social media. En veel flexibeler dan drukwerk. Actualiseren gaat erg makkelijk. Natuurlijk zorg je wel voor een goede verbinding met social media waardoor het elkaar kan versterken en aanvullen.

Wij zorgen dat jouw act en muziek, jouw activiteiten en diensten, swingend vertaald worden in een aantrekkelijke website. We houden ‘m technisch up-to-date. We helpen je met het actueel houden van de inhoud en zorgen ervoor dat ie goed gevonden wordt met Google. Hosting en domeinnaamregistratie regelen we ook. Kun jij je lekker met muziek bezig houden.

WEB BANNERS

opvallen op de site van een ander

 

Heb je een link met een ander? Een promotor, een boekingskantoor, een artiestensite of andere muzikant of band. Dan heb je misschien de mogelijkheid om jezelf te promoten middels een web banner.

Een digitale advertentie met een link naar je eigen site. Ook kun je ze natuurlijk gebruiken op je eigen website om bijvoorbeeld te linken naar een ander.

We maken ze op elk gewenst formaat. Veel voorkomende formaten zijn ‘medium rectangle’ (300×250 px), ‘mobile banner’ (320×50 px) en ‘leaderbord’ (728×90 px). Statisch (JPG) of bewegend (GIF).

tags:
websites – webbanners – muzikanten – bands – muziekdocenten – muziekscholen